Levensboek maken

Uw levensverhaal is uw basis. Het heeft u gevormd en bepaalt uw kijk op leven en sterven. Het is ook het uitgangspunt van de coaching die Levenseindecoach Karen biedt. Regelmatig maken mensen aan het einde van hun leven de balans op door terug te kijken op hun leven.

Levensboek

LevensverhaalHet kan voor nabestaanden heel waardevol zijn om te lezen hoe u in het leven stond. Dat kan door uw levensverhaal vast te leggen in een levensboek. Daarvoor hoeft u niet heel beroemd te zijn geweest of een groots en meeslepend leven te hebben gehad. Juist de gewone, herkenbare dingen van u zijn voor nabestaanden prettig om terug te zien.  Welke levenslessen leerde u van uw ouders? Hoe heeft de komst van uw partner of een goede vriend uw leven veranderd? Welke invloed hadden technische ontwikkelingen op uw leven? Welke goede raad zou u voor uw nabestaanden willen achterlaten?

Als u zelf graag schrijft helpt de levenseindecoach u op weg. Anders schrijft de levenseindecoach uw verhalen op. U kunt er foto’s bij zoeken die het boek een mooie uitstraling geven. Uiteraard bepaalt u zelf wat er wel en niet wordt gepubliceerd. Het is en blijft tenslotte uw levensboek.